Om oss

Eidshaug Rederi AS som i dag eies og drives av Einar Eidshaug, er et familieforetak med lange tradisjoner innen skipsfart. Vi stiller høye krav til effektiv logistikk og sikker transport til konkurransedyktige priser, og tilbyr transportløsninger med høy faglig standard.

Einars far, Olai Eidshaug, gikk inn som partseier i trebåten Fortuna i 1956. I 1969 kjøpte han ut de andre medeierne og eide båten alene fram til 1972.
Sønnene til Olai, Oddvar og Einar Eidshaug, etablerte samme året familieforetaket P/R Eidshaug og investerte i deres første jernbåt på ca 300 dw som fikk navnet "Sveafjord". Foretaket ble omgjort til et AS i 1998 og i årsskiftet 2002/2003 overtok Einar aksjeposten til storebror Oddvar og har siden drevet rederiet alene.
I dag har rederiet to båter, MS Sveafjord, anskaffet i 1993 og MS Svealand som i juni 2008 var ferdig bygget ved Moen Slip AS.

Eidshaug Rederi AS er nå inne i 3. generasjon ansatte, med sønnene Jan Tore (skipsfører) og Snorre Olai (skipsfører).

Rederiet har 29 ansatte, 3 i administrasjonen og 26 som mannskap på båtene, av disse er det 4 lærlingeplasser. Flertallet av de ansatte har tilhørighet til, og bo-adresse i Ytre Namdal.